Xaam - TechCaps

Samen voor duurzaamheid

Als koploper in de energietransitie is Xaam altijd op zoek naar manieren om energie op te wekken en op te slaan. Dit doen ze door daken van bedrijfspanden te huren en deze te voorzien van zonnepanelen. Zo versnellen zij de omschakeling van vervuilende energie naar groene (zonne)energie. Die versnelling gaat zelfs zo goed, dat ze jaar het miljoenste zonnepaneel plaatsen. Ben jij daarbij?!

Xaam en TechCaps zijn een samenwerking aangegaan. Xaam heeft TechCaps ingeschakeld als recruitmentpartner. Alle vacatures die op deze website worden getoond, zijn bij Xaam. De werving en selectie hiervan wordt uitgevoerd door TechCaps. Na het succesvol doorlopen van het sollicitatietraject treed je dan ook in dienst bij Xaam. Zo maken Xaam en TechCaps de wereld weer een stukje duurzamer en groener.

Jouw contactpersoon

Sjors Postma - Recruiter - TechCaps

“Als Recruiter ga ik op zoek naar Captains of Technology. Door mijn achtergrond in P&O en mijn ervaring met gesprekken over loopbanen, ben ik enorm mensgericht. Ik luister graag naar wat er in een ander omgaat. Dit vertaal ik met veel plezier naar kansen voor zowel klanten, als kandidaten. Ik ben dan ook erg benieuwd naar jouw wensen. Neem contact met op via 06-82310621 of sjors@techcaps.nl.”

Over TechCaps 

Energie - Techniek - Duurzaamheid

TechCaps is de specialist in bemiddeling van technisch professionals binnen de Maakindustrie en Energiesector. Binnen de energiemarkt willen wij landelijk ons steentje bijdragen aan het verduurzamen van Nederland. Wij spreken dagelijks fantastische werkgevers en technisch professionals en verbinden hen aan elkaar. Naast het feit dat een baan op inhoud moet matchen, moet een nieuwe werkgever ook qua cultuur of reisafstand goed passen. Dus ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? En wil jij bijdragen aan verduurzaming? Laat je naam en e-mail achter via onderstaand formulier. Onze Recruiter Sjors Postma neemt contact met je op! 

TechCaps is onderdeel van LinkedLabels