Hoe werkt TechCaps

Specialist in bemiddeling

De ervaring die we voor TechCaps opdeden in recruitment, maakt dat we precies weten hoe wij willen werken. We gaan terug naar de basis: jou bemiddelen zonder poespas. Bij TechCaps communiceren wij direct en transparant, zo weet jij altijd waar je aan toe bent. Uit alle vacatures en kansen die wij uit ons netwerk krijgen, selecteren wij samen met jou de positie die het beste past bij jou.

Je maakt niet zomaar de overstap naar een andere baan, toch wil je iets anders; iets meer of ben je gewoon toe aan de volgende stap. Om je goed te oriënteren, de juiste afwegingen te kunnen maken en om jou gericht van dienst te zijn, gaan wij in gesprek met jou. Je krijgt alle ruimte om ons te laten weten wat je zoekt en welke competenties jij bezit. Overdag lastig in te plannen? Dan doen we dit toch gewoon in de avond!

Na jarenlange ervaring in diverse recruitmentfuncties, weten wij precies hoe wij willen bemiddelen tussen kandidaten en werkgevers. TechCaps gaat terug naar de basis: jou bemiddelen zonder poespas. Wij communiceren direct en zijn transparant, zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Overstappen naar een andere baan doe je niet zomaar, toch wil je iets anders; iets meer of je bent gewoon toe aan de volgende stap. Om je goed te oriënteren, om de juiste afwegingen te kunnen maken en om jou gericht van dienst te zijn, krijg jij alle ruimte om ons te laten weten wat je zoekt en welke competenties jij bezit. Overdag lastig in te plannen? Dan spreken we toch gewoon in de avond af!